Kinderboekenweek met dansstudio24
17 september 2019 

Kinderboekenweek met dansstudio24

Kinderboekenweek optreden:

Een geweldige kans voor de kinderen, we mogen 2 keer optreden in de bibliotheek op zaterdag 5 oktober. De bibliotheek verzorgd een geweldige middag met dans, theater, drama en natuurlijk boeken. Dansstudio24 verzorgd het dans onderdeel. Ook als uw kind niet mee doet is dit een ontzettend leuke middag om met uw kind(eren) heen te gaan.

Dag indeling:

13:00 opening + Optreden 1

13:30 voorstelling

14:00 Dansstudio24 dansworkshop

14:00-16:00 Demonstratie eenwielrijden en green screen- maak een gave vakantie foto

15:30-16:30 theatervoorstelling

16:35 afsluiting + Optreden 2

 

Er zullen 2 groepen leerlingen zijn, groep 1 doet de opening en groep 2 doet de afsluiting van de dag. Helaas kan niet iedereen mee doen deze keer vanwege de beperkte ruimte. Voor dit optreden heb ik gekozen voor de meisjes met iets meer ervaring.

Groep 1 – Aanwezig om 12:30:

Vivienne, Annemoon, Emily, Nina, Fay-linn, Carlijn, Noa, Annabel, Renske, Fay, Lisanne, Myrth, Laura, Jasmijn, Evy, Mikelah, Ziva, Indy, Iza, Isa, Donga, Isa vermeulen, Femke.

Groep 2 – Aanwezig om 16:00:

Roos Schop, Luna v/d Burg, Emma, Kaitlyn, Luce, Anne-lief, Maryke, Faylinn van duin, Luna van Leerdam, Isabel van Bavelgum, Amelie, Sterre, Kira, Isabelle v. culemborg, Hiske, Dani, Lili, Sophie, Yentl, Marit.

Kleding voorschriften:

Dit is verplicht voor alle deelnemende leerlingen! We willen natuurlijk dat Dansstudio24 en haar leerlingen bekent staat om het totaal plaatje tijdens een optreden, en daar hoort ook een goed verzorgde outfit bij.

Het thema van de kinderboekenweek is reis mee! Dus de leerlingen moeten een outfit aan die gelinkt is aan een voertuig, hier onder zijn wat ideeen: Stuwardess, Piloot, Chauffeur, Brandweer, Politie, Veiligheidshestje, Boerin, Leger, Kapitein enz… Graag zie ik danssneakers aan de voeten.

 

Ik heb er zin in! Ik hoop de meiden ook…

-x- Tessa

Reactie plaatsen