Dansstudio24 gaat verhuizen!
24 maart 2019 

Dansstudio24 gaat verhuizen!

Hoe wij zijn begonnen

4,5 jaar geleden ben ik begonnen met niets, geen bekende naam in de omgeving, geen klantenkring of groot sociaal netwerk om leden uit te kunnen werven. Alleen een wens om het aanbod op sport en kunstgebied te verruimen. Met de hoop dat ik mijn liefde voor dans, muziek en beweging zou kunnen overbrengen aan kinderen. Het Dorpshuis kon mij die kans geven. Om iets te kunnen betekenen voor de kinderen in Meteren en omgeving.

Ik ben begonnen in september 2014, de week voor mijn eerste danslessen had ik 6 aanmeldingen voor  3 dansgroepen. En wat was ik daar blij mee! Uiteindelijk waren er 10 leerlingen op de eerste dag.

Langzame groei, maar zo trots

Naast een bedrijf opzetten en naambekendheid vergroten, was ik ook nog zwanger van mijn 3e kind. Ik heb daarom heel bewust gekozen voor een langzame groei. Zodat ik altijd kwaliteit kan bieden en mijn leden centraal blijven staan. En dat is nog steeds mijn visie voor Dansstudio24. We hebben in het Dorpshuis 2 eindshow’s op het podium gegeven.

We zijn van 3 reguliere lessen naar 9 reguliere lessen gegaan. We zijn van 10 leden naar nu een klein 100 leerlingen! Maar nu na 4,5 jaar gelukkig te zijn geweest in het Dorpshuis, is het tijd voor een nieuwe stap. Een nieuwe locatie, één die meer groei toelaat, die de professionele uitstraling heeft die passend is bij het kwaliteitsniveau van Dansstudio24

Healthclub45

Vanaf 1 april word Healthclub45, de sportschool in Meteren, ons nieuwe onderkomen. Omdat ik van mening ben dat dit de volgende stap is voor Dansstudio24. We kunnen groeien, de faciliteiten sluiten beter aan op mijn visie van hoe een dansschool moet zijn. We zullen gebruik maken van de zaal op de 1ste verdieping. Dit betekend wel dat sommige lestijden per 3 april veranderen, deze tijden kunt u al vinden op onze website, onder het kopje “Danslessen”.

Ik kijk er enorm naar uit om Dansstudio24 verder te ontwikkelen bij Healthclub45!

 

Reactie plaatsen