Danslessen voor kinderen

jongens én meisjes t/m 16 jaar!

Dansles voor kids.

Spelenderwijs leren omgaan met je emoties én die van andere kindjes, je uitdrukken door middel van beweging, opgaan in de onschuld van muziek, motoriek aanleren, correcte lichamelijke houding ontwikkelen tijdens de groeijaren, het aanleren van danspasjes, balansoefeningen uitvoeren in spelvorm en optredes geven voor groot publiek...De danslessen voor de jongens en meisjes van Dansstudio 24 biedt het allemaal. 

Danslessen bij Dansstudio 24

Ontdekkers

2 - 4 jaar 

Voorheen Peuterritmiek.

De wereld bestaat uit ontdekken!
Jezelf als individu, je omgeving, je ontelbare fysieke mogelijkheden en de dans/muziek wereld. Dansstudio24 wilt deze doelgroep de mogelijkheid bieden om binnen de gegeven kaders en actuele thema's te ontdekken en om hun wereld en zelfkennis te verbreden. 

Starters

4 - 6 jaar

Voorheen ADV

We starten met de basis kennis van dans en de uitvoering hiervan. Dit doen we nog wel op een positieve en speelse wijze omdat wetenschappelijk is bewezen dat kinderen beter nieuwe kennis opslaan als dit gekoppeld is aan beweging en emotie.

Vorming

6 - 8 jaar

Voorheen Jazz/Show

De kinderen in deze leeftijd zijn nieuwsgierig en zijn actief op zoek naar nieuwe en vooral uitdagende kennis. Dus beginnen we hier met het vormen van de basiskennis van dans & ritme en geven we nu ook aandacht aan de uitvoering van de bewegingen.

Ontplooiing 

8 - 10 jaar

Voorheen Jazz/Show ll

Deze groep wilt worden gepushed op de fysieke uitwerkingen van hun bewegingen maar nog niet uit hun comfort zone getrokken worden zodat ze  het gevoel hebben van falen. We willen bouwen aan zelfverzekerde kinderen die iets nieuws aandurven. We helpen ze ontplooien op gebied van dans én hoe ze naar zichzelf kijken. Ze zullen leren omgaan met nieuwe  situaties zoals een choreografie laten uitvoeren of optreden voor een groep (bekende/onbekende) mensen. 

Verdieping

11+ jaar

Nieuwe  tussengroep!


Gevorderd

11+ jaar

Voorheen Jazz/Show lll

Deze kinderen staan op de rand van een leuke maar ook spannende tijd in hun leven; de puberteit. Dus  geven we ze een plek waar ze altijd zichzelf mogen zijn, zich veilig voelen en waar ze hun problemen even kunnen vergeten. We proberen de dansen en muziek actueel te houden en ons dansaanbod aan te passen aan de trends nu. We werken met uitdagende choreografieën en overwinnen op die manier gevoelens van faalangst, schaamtegevoel en vergroten zelfliefde en acceptatie. 

DanceForU

Vanaf 8+ 
Vanaf 11+

Voorheen Urban

Dansdocentes Nienke & Sainday

Dance24/7

Leeftijd

Voorheen Selectie 

Dansdocente Nienke.
Deze groep is op basis van auditie.

Teens!

Vanaf 12+

Nieuwe groep

Dansdocentes Tessa & Sainday

Lesrooster

Vraag een proefles aan

Keertje meedansen of gewoon kijken? Dat kan! 
Vul hier je gegevens in en we bellen je terug over een voorkeursdag, de juiste lesgroep en het tijdstip.