Danslessen voor kinderen

jongens én meisjes t/m 16 jaar!

Dansles voor kids.

Spelenderwijs leren omgaan met je emoties én die van andere kindjes, je uitdrukken door middel van beweging, opgaan in de onschuld van muziek, motoriek aanleren, correcte lichamelijke houding ontwikkelen tijdens de groeijaren, het aanleren van danspasjes, balansoefeningen uitvoeren in spelvorm en optredes geven voor groot publiek...De danslessen voor de jongens en meisjes van Dansstudio 24 biedt het allemaal. 

Danslessen bij Dansstudio 24

Ontplooiing 

8 - 10 jaar

Deze groep wilt worden gepushed op de fysieke uitwerkingen van hun bewegingen maar nog niet uit hun comfort zone getrokken worden zodat ze  het gevoel hebben van falen. We willen bouwen aan zelfverzekerde kinderen die iets nieuws aandurven. We helpen ze ontplooien op gebied van dans én hoe ze naar zichzelf kijken. Ze zullen leren omgaan met nieuwe  situaties zoals een choreografie laten uitvoeren of optreden voor een groep (bekende/onbekende) mensen. 

Verdieping

11+ jaar

Deze groep is enorm divers in leeftijd van 11 tot 17 jaar. Een ding hebben ze gemeen ze willen knallen op de dansvloer en daarnaast plezier maken met elkaar en juf Tessa. De  kinderen zitten in een leuke maar ook spannende tijd in hun leven; de puberteit. Dus  geven we ze een plek waar ze altijd zichzelf mogen zijn, zich veilig voelen en waar ze hun problemen even kunnen vergeten. We proberen de dansen en muziek actueel te houden en ons dansaanbod aan te passen aan de trends nu. We werken met uitdagende choreografieën en overwinnen op die manier gevoelens van faalangst, schaamtegevoel en vergroten zelfliefde en acceptatie


Ontdekkers

2 - 4 jaar 

De wereld bestaat uit ontdekken!
Jezelf als individu, je omgeving, je ontelbare fysieke mogelijkheden en de dans/muziek wereld. Dansstudio24 wilt deze doelgroep de mogelijkheid bieden om binnen de gegeven kaders en actuele thema's te ontdekken en om hun wereld en zelfkennis te verbreden. 

Starters

4 - 6 jaar

We starten met de basis kennis van dans en de uitvoering hiervan. Dit doen we nog wel op een positieve en speelse wijze omdat wetenschappelijk is bewezen dat kinderen beter nieuwe kennis opslaan als dit gekoppeld is aan beweging en emotie.

Vorming

6 - 8 jaar

De kinderen in deze leeftijd zijn nieuwsgierig en zijn actief op zoek naar nieuwe en vooral uitdagende kennis. Dus beginnen we hier met het vormen van de basiskennis van dans & ritme en geven we nu ook aandacht aan de uitvoering van de bewegingen.

DanceForU

Vanaf 8+ 
Vanaf 11+

Dancehall, Freestyle, Urban = DanceForU 

 3 stoerder dansstijlen die worden gecombineerd in deze les. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan je techniek en je conditie. Er is tijd voor een spelletje en een grapje maar het leren van gave choreografieën staat voorop.

Song&Dance

Vanaf 8+

Vanaf 10+

Hou je van dansen én ben je altijd hard aan het meezingen? Kan je niet kiezen wat je nu leuker vindt, dansen of zingen? dan is de Song&Dance les echt iets voor jou! Het is een combinatie van dansles, musicals en koor. We zullen liedjes instuderen en daar ook een dans bij leren. We werken aan presentatie en tekst interpretatie, maar ook aan muzikaliteit en samenwerken. Het musical genre zal veel voorbij komen, maar ook popnummers.

Teens!

Vanaf 12+

In deze les krijgen de leerlingen choreografieën in dansstijlen zoals urban, hiphop, jazz en modern.  Zo krijgen de leerlingen een uitdagend aanbod door het jaar heen. De drukte en stress van school even vergeten en lekker dansen, voelen, plezier maken met elkaar en de juf. Een plek waar geen oordeel is over hoe je er uitziet of hoe je haar zit. Een plek aar je leert dat  fouten maken goed is. 

Naast dat alles leer je de vetste choreografieën en geef je optredens op verschillende plekken.

Lesrooster

Vraag een proefles aan

Keertje meedansen of gewoon kijken? Dat kan! 
Vul hier je gegevens in en we bellen je terug over een voorkeursdag, de juiste lesgroep en het tijdstip.