Over 24

OVER 24

Boek 24

Onze Visie

Dansstudio24 staat voor Dance 24/7, like EVERYBODY is watching!
Want jij mag er zijn en laat de hele wereld maar eens zien wie jij bent.

24/7 gewoon jezelf mogen zijn, dat is al een  hele uitdaging in onze samenleving.  
Dansstudio24 heeft daarom als doel om hier een bijdrage aan te leveren en van jongs af aan
te bouwen aan een positief zelfbeeld bij al haar leerlingen.
Dit doen wij door het creëren van een veilige haven, een plek waar kinderen
(én volwassenen) zich comfortabel voelen om uiting te geven aan dat heerlijke gevoel
van onbezorgd dansen op muziek. 


Juf Tessa

Tessa

Oprichter en eigenaar van Dansstudio24. 

Wilt kinderen zo vroeg mogelijk kennis laten maken met de therapeutische werking van dans & muziek. Naast voor de hand liggend motorische-fysiek voordeel, is er een schat aan mentaal-emotioneel voordeel dat dans teweegbrengt, echter wordt dat nauwelijks uitgelicht/ benadrukt. Dans is dé perfecte manier om uiting te geven aan ieders gevoelens en emoties, juist ook in moeilijke tijden, en kan steun en verlichting bieden. Hoe eerder dit wordt aangeleerd, des te meer individuen hier profijt van hebben. Tessa zoekt altijd naar verdieping op dit vlak en ziet de vruchten hiervan bij al 'haar meiden' die al jaren wekelijks bij Dansstudio24 dansen.

D. Zwamborn

Ze vond de dansles in 1 woord GEWELDIG! Na de proefles kwam ze enthousiast naar me toe en ze straalde helemaal. Ondanks dat ze erg verlegen en terughoudend kan zijn, zag ik hier even niks van terug. 

K. Goudberg

Tessa is bruisend en gezellig op de werkvloer. Wat een feest om naar jou en de kinderen te kijken. Grapje, Knuffeltje, kusje tussendoor maar ook discipline in de groep. Super knap om die balans te zien in de groep. 

W. van Lith

Mijn dochter vindt het nu al leuk. Bijzonder hoe snel Tessa kids enthousiast weet te maken. Of de juiste muziek voor een dans weet te vinden. Ze gaat echt elke week met plezier naar dansles! 

Juf Nienke

Nienke

Nienke is een bekend en vertrouwd gezicht bij Dansstudio24. 

Woonachtig in Est en al jaren wekelijks te vinden op de dansschool. Ze is begonnen als hulpjuf (stagiair) voor haar dansopleiding bij dé Lucia Marthas. Al snel kreeg ze haar eigen lessen bij 24 (voornamelijk urban & hiphop) en is nu zelfs hoofdverantwoordelijke van de selectiegroep Orange Label Crew. Een geweldige danseres zelf, fantastische dansdocent én supergoed met kinderen.
Veel meiden kijken naar haar op en willen supergraag les van juf Nienke! 

Juf Josephine

Josephine

Josephine is afgestudeerd voor de HBO opleiding  ArtEZ conservatorium (kunsthogeschool)

 en start dit jaar bij de PABO. Zij zocht vorig jaar een stageplek en kwam uit bij Dansstudio24. Het klikte gelijk met de denkwijze en insteek van de lessen en vooral, niet geheel onbelangrijk, met de kinderen!
Woonachtig in Heesselt, is ze nu al niet meer weg te denken bij Team 24. Zelf danst zij hoog niveau ballet & modern en neemt bij Dansstudio24 dan ook hoofdzakelijk deze tak onder haar hoede. Ze heeft enorm veel liefde voor kinderen, die zich altijd direct op hun gemak voelen bij de getalenteerde juf Josephine! 

Onze filosofie

Choreografieën aanleren en motoriek verbeteren is uiteraard de basis van een dansschool, maar Dansstudio24 gaat  een stap verder. Door het organiseren van vele publieke optredens zoals shows, flashmobs in de stad, intochten en dansclinics op scholen, maar ook sleepovers en kampen waar altijd dans en toneel voor de de hele groep wordt opgevoerd, leren wij de kinderen om te gaan met spanning, zenuwen te herkennen en een plek te geven en vanuit introversie naar buiten te ontbloeien.

We willen dat de leerlingen juist genieten van een plek in de schijnwerpers om zo hun passie en talent vol overgave te mogen tonen aan de wereld!

Deze insteek, wat in 2014 met een handjevol leerlingen begon, is nu uitgegroeid tot een waar begrip; wij zijn dé leukste dansschool in De Betuwe!

Boek een juf

De diensten van één van onze topjuffen inhuren? 
Dan ben jij verzekerd van kwaliteit & aandacht. Wacht niet langer..