Over 24


Het nieuwe logo van dansstudio 24 in 2021

Nieuw logo!

7 jaar geleden heb ik mijn dansschool opgericht en de naam Dansstudio24 bedacht. In deze naam zit een sterke persoonlijke link en achterliggende gedachte. 

Ik was namelijk 24 jaar toen ik de dansschool startte. Daarnaast ben ik op 24 juli jarig!
Na 7 jaar vond ik het tijd om Dansstudio24 te upgraden qua logo & vibe. Het nieuwe logo vloeit voort uit het oude en heeft nog een extra boodschap meegekregen waar ik echt van houd, namelijk: DANS 24/7!!!
Ik hoop dat jij 24/7 geniet van het leven, het meeste eruit haalt en vult met passie(s) waar je écht gelukkig van wordt! 

Juf Tessa 

Missie

Dansstudio 24 is sinds 2014 een nieuw begrip in De Betuwe! 

De dansschool voor kinderen, jongens en meisjes van 2 tot en met 16 jaar is gevestigd in Meteren en trekt kinderen aan uit alle dorpen rondom Geldermalsen! 

 Tessa van Dam – de Kock de oprichter en eigenaar van de studio wilt kinderen op de vroegst mogelijke leeftijd kennis laten maken met dans & muziek. Dansen (bewegen op muziek) is dé perfecte manier om uiting te geven aan gevoelens en emoties. Daarnaast biedt het een mogelijkheid voor kinderen om zich op natuurlijke wijze heerlijk vrij te voelen. Dansstudio 24 is geschikt voor alle kinderen, of ze al uit vanuit zichzelf graag dansen of dit nog willen ontdekken.
Persoonlijke aandacht is Tessa's speerpunt. Dit heeft zij zelf altijd gehad op de dansschool waar zij vroeger actief was, maar wat ze mist bij sommige dansscholen in de omgeving. Als je denkt dat je het zelf beter kunt, moet je het bewijzen en vanuit die gedachte is Dansstudio24 geboren! 

Tessa stelt zichzelf als doel meer bewustwording te creëren dat muziek & dans een positieve invloed heeft op je emotionele staat en persoonlijke ontwikkeling (groei).

D. Zwamborn

Ze vond de dansles in 1 woord GEWELDIG! Na de proefles kwam ze enthousiast naar me toe en ze straalde helemaal. Ondanks dat ze erg verlegen en terughoudend kan zijn, zag ik hier even niks van terug. 

K. Goudberg

Tessa is bruisend en gezellig op de werkvloer. Wat een feest om naar jou en de kinderen te kijken. Grapje, Knuffeltje, kusje tussendoor maar ook discipline in de groep. Super knap om die balans te zien in de groep. 

W. van Lith

Mijn dochter vindt het nu al leuk. Bijzonder hoe snel Tessa kids enthousiast weet te maken. Of de juiste muziek voor een dans weet te vinden. Ze gaat echt elke week met plezier naar dansles! 

Tessa van Dam - de Kock

Tessa is geboren en getogen te Houten (Utrecht).
Ze heeft 3 jonge kinderen; twee dochters van 11 en 5 jaar (die ook dansles volgen), en een zoontje van 8 jaar (die ook gedanst heeft maar nu op voetbal zit).
Tessa is een mensenmens en een sociaal dier. Ze geniet van  mensen en kinderen om haar heen en geeft graag veel energie tijdens haar danslessen. Het leukste aan het runnen van een dansschool vindt ze het oprecht kunnen doorgronden van al haar leden. Zien in welke staat een kind haar les binnenloopt en daar een positieve invloed op hebben vindt ze het leukste van dit vak.

Daarnaast staat dansen en muziek centraal in haar leven en deze liefde c.q. passie wilt ze graag overbrengen aan haar leden!  

Ons aanbod

Groepslessen

Danslessen voor kinderen van 2-13 jaar.
Muziek, dans, didactiek en heel veel plezier! 

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje die u als ouder totaal ontzorgd. Sportief en voor ieder budget!

Dansclinics

Vrijgezellenfeest, bedrijfuitje of school-programma? Informeer voor alle opties.