Welkom op mijn nieuwe website!
10 maart 2019 

Welkom op mijn nieuwe website!

Leuk dat je mijn nieuwe website bezoekt!

Het grote voordeel van deze website is dat ik ALLES zelf kan beheren. Ik merkte namelijk dat ik bijvoorbeeld een nieuwe ontwikkeling of wijziging in lessen wilde aankondigen en kon dat alleen via Whatsapp of via Social Media doen, hopende dat iedereen het dan goed begreep.

Maar goed, soms miste iemand dan toch mijn update en met alle vervelende gevolgen van dien.

Niet dat we dit helemaal 100% kunnen uitsluiten, maar door hierin te investeren hoop ik weer een stap voorwaart te kunnen zetten naar waterdichte informatieverstrekking. Ik zal alle actuele informatie online zetten en hier blijft het staan tot het niet meer van toepassing is. Zo hoop ik dat vanaf nu niemand meer een datum, voorstelling, of wijziging mist.

Whatsapp

Dit houdt niet in dat de Whatsapp groepen hun functie verliezen. Nog steeds zal ik daar kortstondige nieuwsberichtjes plaatsen.
Hetzelfde geldt voor de digitale Nieuwsbrieven. Maar in deze uitingen zal ik vaker gaan verwijzen naar mijn website voor meer info om het kort en bondig te houden.

Onder het kopje ACTUEEL staan vanaf heden dus al mijn blogs met de meest relevante informatie. Kijk hier regelmatig op om niets te missen! Onder een blog van mij zal ik soms de mogelijkheid aanzetten om reacties te plaatsen. Heel handig als ik bijvoorbeeld vraag om input of aanmeldingen. Echter, stel je een vraag over iets dat morgen plaatsvindt, dan kan het zijn dat ik het niet op tijd lees! Gebruik daarvoor alsjeblieft nog steeds Whatsapp, dan kan ik je vraag veel sneller beantwoorden.

Actueel webiste Dansstudio 24

 

Ook zal ik lestijden constant up-to-date kunnen houden onder het kopje DANSLESSEN. Er staan wat wijzigingen gepland hieromtrent, maar dat zal ik tijdig en zorgvuldig aankondigen.

Recensies

Verder hoop ik dat de nieuwe site een nóg beter beeld geeft van al onze mogelijkheden en een goede impressie van hoe leuk dansen bij Dansstudio 24 is! Heb je tips, of reviews die ik op de site mag plaatsen over iets van ons aanbod (danslessen, eindshows, optredens, kinderfeestjes, workshops etc.) app ze mij s.v.p! Ik vind het heel leuk meer van jullie ervaringen in de site te verwerken.

Heel veel kijkplezier op deze vernieuwde site en meer volgt nog. Het is heel wat werk nu het in eigen beheer is, dus langzamerhand zal het steeds verder gevuld worden met meer en meer foto’s & video’s van de meest recente optredens. Ik kies heel zorgvuldig wat ik wel en niet laat zien, zodat alleen de vreugde van de kinderen (en volwassenen) zichtbaar is. Mocht je ooit (positieve) feedback willen geven op iets dat ik plaats, bel me dan persoonlijk op 06 57564089. 🙂

Tot snel!

Liefs, Tessa

Tessa van Dam

Reactie plaatsen