Dansstudio24 optreden op de kerstmarkt in Geldermalsen - 2019
26 november 2019 

Dansstudio24 optreden op de kerstmarkt in Geldermalsen - 2019

Kerstoptreden voor alle JAZZ-SHOW groepen

Op vrijdag 13 december is Dansstudio24 weer onderdeel van het programma op de kerstmarkt in Geldermalsen. Graag door geven als uw kind niet deelt neemt aan dit optreden anders gaan wij er vanuit dat uw kind meedoet. De volgende groepen doen mee aan dit optreden;

  • Jazz-Show Woensdag
  • Jazz-Show || Woensdag
  • Jazz-Show ||| Woensdag/Vrijdag
  • Jazz-Show Vrijdag

Programma op 13 december

16:45 – Spreken we af voor de oude COOP in Geldermalsen, Hier wordt ook een groepsfoto gemaakt van alle leerlingen dus zorg dat u op tijd bent. Op het moment dat de leerlingen overgedragen zijn aan Dansstudio24 draagt Tessa en de hulpouders de verantwoordelijkheid van uw kind. Dit betekent dat u kunt gaan genieten van de kerstmarkt en de optredens maar ook dat u als ouder niet zomaar uw kind zonder overleg kan meenemen. Als uw kind zegt dat hij/zij naar de wc moet, laat dit dan over aan de hulpouder.

Elke groep loopt met hun eigen hulpouders naar de afgesproken plekken.

Eerste plek:
17:00-17:15 optreden op de Kerkstraat

Tweede plek:
17:30-17:45 op het Marktplein

Derde plek:
18:00-18:15 op de Geldersestraat

Vierde plek:
18:30-18:45 op het Marktplein

18:45 Kinderen moeten worden opgehaald bij het Marktplein

Kleding

De kinderen zijn verplicht om in kerst-sfeer gekleed te zijn. Denk aan een gekke kersttrui, jurk, lampjes, kerstmuts/haarband enz. Het hoeft niet allemaal maar het motto is wel The Bigger The Better in dit geval. De kinderen zullen tijdens hun dans GEEN jas aan hebben dus zorg voor voldoende kledinglaagjes zodat uw kind het aangenaam heeft. Tussen de optredens door zullen de jassen uiteraard weer aangedaan worden.

Hulp

Omdat we 4 keer van locatie moeten wisselen hebben we hulpouders nodig om per groep de kinderen te begeleiden tussen de optredens. Wilt u hierbij helpen, dan kunnen we uw hulp zeer goed gebruiken. Dit is bij elk optreden een essentieel onderdeel van de beleving van de kinderen. Hierdoor kan Tessa het overzicht behouden en alles in goede banen leiden.

 

Meld u alsjeblieft aan bij Tessa – 0657564089

 

Reactie plaatsen