Nieuwe docente bij Dansstudio24
30 oktober 2020 

Nieuwe docente bij Dansstudio24

Nieuw aanbod

Vanaf woensdag 4 november zal Dansstudio24 haar lesaanbod vergroten met 2 nieuwe lessen. We weten dat het een spannend tijd is beperkingen en onzekerheid. Maar Dansstudio24 zal er altijd naar streven om dans toegankelijk te laten zijn voor kinderen. Zodat dit een blijvende uitlatingsklep kan zijn voor alle kinderen in de betuwe. Een uur Urban voor kinderen vanaf 8 jaar en een 90 min. selectie les vanaf 9 jaar.

Urban 8+

Hou je van een goede beat en stoere moves dan zit je in deze les goed! Je krijgt ook technische oefeningen zoals bij juf Tessa. Maar het grote deel van de les krijg je stoere en upbeat choreografieen aangeleerd. De dansles is op woendag van 15:15-16:15 en is voor kinderen boven de 8 jaar. Vraag de gratis proefles aan via info@dansstudio24 of bij juf Tessa, en dans mee!

Selectie

Wil je danstalent nog meer ontwikkelen? Hou je van hard werken en uitdagingen? Dan is de selectie misschien wel iets voor jou! We trainen in de selectie op hoger niveau en we bieden een breed aanbod qua dansstylen. Daarnaast besteden meer tijd om jouw techniek te verbeteren. Dit allemaal doen we in een les van 90 min, zodat we echt de verdieping in kunnen met elkaar. Wil je bij de selectie? Daar zitten wel wat vereisten aan; 1) Je moet 2 auditielessen mee doen voor je toegelaten kan word bij de selectie. Belangrijk: Mee doen aan de auditie is geen gerantie dat je word toegelaten bij de selectie. 2) Naast de selectie moet je nog 1 uur dansles volgen bij Dansstudio24. Voor deze extra les word een gereduceerd bedrag in rekening gebracht 3) Van de selectie worden vaak filmpje gemaakt, om eigen voortgang te kunnen zien en om op social media te zetten. Wilt u geen beeldmateriaal van uw kind op social media dan kan uw kind helaas niet mee doen aan de selectie. De selectie is op woensdag van 16:15-17:45. Vraag de gratis proefles aan via info@dansstudio24 of bij juf Tessa, en dans mee!

Geef je op voor de auditielessen op 4 & 11 november. Auditielessen zijn GRATIS omdat definitieve deelname van de selectie nog onzeker is.

Juf Nienke

Mijn naam is Nienke de Zeeuw. Ik ben 17 jaar en woon samen met mijn ouders en broer in Est. Ik dans al sinds mijn 4e en wist toen al dat ik nooit meer zou stoppen met dansen. Ik geef op dit moment dans les op verschillende dansscholen in de betuwe en daarnaast doe ik de opleiding als onderwijs assistente. Voor mijn huidige opleiding heb ik 2 jaar gestudeerd aan de Lucia Marthas institute for performing arts in Amsterdam. Wat ik het aller leukste vind om les te geven is hip hop en vrolijke muziek waar je lekker los op kunt gaan. Maar kwaliteit vind ik ook heel belangrijk, je zult dus ook veel technische dingen van mij leren. Naast mijn studie en werk als dansdocente dans ik zelf ook nog fanatiek elke week.

Reactie plaatsen