Nieuwe manier van optreden bij Dansstudio24
18 oktober 2020 

Nieuwe manier van optreden bij Dansstudio24

Waarom Optreden?

Dansstudio24 zorgde altijd voor meerdere optredens door het jaar heen. De kinderen genoten er altijd enorm van en het waren de momenten dat de kinderen een vergrote motivatie ervaarde. En ja het was spannend en soms waren er tranen thuis van de spanning. Maar de kinderen leerde hier altijd een hele mooi les van. Namelijk dat als je hard genoeg geoefend hebt is het goed genoeg! Want een foutje maken is niet erg het publiek vind het geweldig als JIJ maar geniet!

Optreden anno 2020/2021

Helaas door de huidige situatie kunnen we niet meer optreden zoals we gewent zijn. Maar ik heb iets anders bedacht waardoor ik hoop het zelfde resultaat te behalen. Familie en vrienden kunnen zien wat de kinderen hebben geleerd en de kinderen leren hoe goed het is om trots te zijn op behaalde kennis/prestatie’s.

Ik wil met alle groepen werken aan mini digitale optredens.
Voor de jongere kinderen ( 2-6 jaar ) zal dit iets minder vaak plaats vinden dan voor de oudere kinderen.
We zullen per groep werken aan een dans en na weken van trainen zullen we een filmles hebben.
Tijdens deze les zullen we deels gewoon dansen en de andere helft gebruiken we om een zo’n leuk mogelijke clip te maken.
Het kan zijn dat ik vraag of de kinderen voor die les speciale kleding aan moeten. bijvoorbeeld; helemaal in een kleur.
Deze clip zal naar de ouders worden gestuurd. Maar ook om te kunnen blijven groeien en zichtbaar te zijn voor anderen wil ik deze filmpjes ook gebruiken voor mijn socialmedia.

Toestemming/avg

Hiervoor heb ik natuurlijk uw ouderlijke toestemming nodig. Zodat ik uw wensen kan respecteren heb ik hiervoor uw ouderlijke toestemming voor nodig. Mocht u het formulier nog niet hebben ingeleverd, zie ik deze graag tegemoet.

Reactie plaatsen