Cadeau voor de leden van Dansstudio24
19 maart 2021 

Cadeau voor de leden van Dansstudio24

Cadeau voor mijn lieve leden

Al maanden kunnen we niet samen dansen zoals we eigenlijk zouden willen. Dansstudio24 doet haar best om de danslessen toch digitaal door te zetten maar we merken dat er steeds minderen kinderen te motiveren zijn voor deze lessen. We willen gewoon weer bij elkaar dansen maar wanneer dit weer mogelijk is weet niemand. Maar ondertussen vraag ik jullie wel om het lesgeld door te blijven betalen want de harde realiteit is zonder jullie lidmaatschap zal Dansstudio24 stoppen te bestaan. Als kleine kunstondernemer is er nooit een buffer geweest en als getrouwde vrouw zonder eigen locatie voor haar onderneming is er ook geen tozo die ik kan aanvragen. Dus ik ben jullie trouwen leden erg dankbaar dat dansstudio24 nog steeds bestaat.

En als bedankje wil ik al mijn trouwe leden een Dansstudio24-hoodie aanbieden. Deze hoodie wordt uniek bedrukt voor Dansstudio24 en wordt op bestelling gemaakt. De Hoodie is verkrijgbaar in de volgende kindermaten: 110/116, 122/128, 134/140, 146/152, 158/164. Sommige meiden dragen al volwassen maten dus hebben we ook een crop-sweater met de maten s, m, l. Wilt u zeker zijn dat u de goede maat besteld? Dan kunt u bij mij een afspraak maken om de hoodie te passen.

Wilt u zo’n GRATIS hoodie voor uw kind? dan moet u voor 31 maart een mail sturen naar info@Dansstudio24.nl met de volgende gegevens

Hiervoor heb ik 3 gegevens nodig;

  • Voor en achternaam van uw kind
  • Welke kleur, Zwart of Licht grijs
  •  Welke maat

Dit is een eenmalige actie! dat betekend als u te laat bent met het doorgeven van uw gegevens kan ik kan ik geen hoodie meer bij bestellen. Dus wees op tijd!

Reactie plaatsen