Video Aspect Ratio: 4:1

Valentijn High Heels Clinic 

Een origineel en verrassend cadeau voor je partner & jezelf

Valentijn High Heels Clinic

Een origineel en verrassend cadeau voor je jezelf & je partner

Valentijn High Heels Clinic

Dit is het leukste cadeau wat je aan je partner kan geven maar ook aan jezelf!! Waarom!? Je gunt jezelf 5 avonden van 20:00 - 21:30 de tijd waarin JIJ als vrouw centraal staat. We gaan hard werken, dansen en vooral heel veel met elkaar lachen. Dit zijn de ultieme feel good avonden die iedere vrouw nodig heeft. Op de laatste avond word je partner verrast met jouw leukste en (beetje) sexy kant. De laatste donderdag (13 feb.) sluiten we met dames + partners af onder genot van een gezellige borrel.

Het leven is leuker als we er af en toe een feestje van maken!

x Tessa

Kosten 70,-

donderdagen

17/01 - 13/2

20:00

Valentijnsclinic begint over... 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Svenja

Het was erg tof om te doen! Leuk om alle mannen te ontmoeten en met een borrel af te sluiten samen.  

Kim

Ik had echt nooit gedacht dat ik dit echt zou durven! Gigantisch buiten m'n comfort zone maar wat was het leuk!!! En ik voelde me nog sexy ook! 

Deelneemster 2019

Door mee te doen aan de High Heels clinic stapte ik, na een roerige persoonlijke periode uit mijn comfortzone en in een nieuw leven. Door het dansen voelde ik mij weer vrouw. Een vrouw die er echt wezen mag. Daarnaast is het ook gewoon super gezellig en heel leuk om te doen.  Veel gestelde vragen

Danservaring verplicht?

Voor deze dansclinic is danservaring geen verplichting. Je wordt vanaf het eerste moment bij de hand genomen en je pikt het vanzelf op. Zodra (na vele herhalingen) een stuk van de dans bij de meeste dames erin zit gaan we verder. In een Whatsapp groep stuur ik filmpjes van de dans toe voor hen die  thuis willen oefenen!

Wat heb ik nodig voor de les?

Tijdens de oefenavonden trek je sport-(dans)kleding aan. Want je gaat wel lekker zweten. Goede sportschoenen, en je hakken neem je mee want die doen we later in de les pas aan. Daarnaast is een fles water ook wel erg fijn. De dresscode van de laatste avond bespreken we later! 

Hoe kan ik betalen?

Als je je hebt opgegeven neem ik contact met je op. Ik nodig je dan ook uit om in de Whatsapp groep te komen waarin we als dames onderling contact hebben. De betaling kun je overmaken naar mijn zakelijke rekening onder vernoeming van je naam of ik stuur je een Tikkie in de bovengenoemde groep. 

Wat als je geen man hebt?

De oefendonderdagen zijn uiteraard alleen voor de dames. Tijdens de laatste donderdag, 13 februari, voeren we de dans tegen het einde op voor de alle partners. Ben je single, dan mag je ervoor kiezen om een vriend mee te nemen. Je vader of zoon zou ik in dit geval misschien een keer thuislaten ;-) 

Wat als ik niet kan?

Mocht je onverhoopt een donderdag niet kunnen, laat het me dan tijdig weten. Ik kan dan die les (gedeeltelijk) opnemen en naar je opsturen zodat je thuis kunt oefenen. Je krijgt geen geld terug als je een keer niet kunt. Mocht je na de eerste les volledig uitvallen omdat je thuis van de trap bent gevallen is een ander verhaal...

Mag ik het filmpje ontvangen?

Ja! Er wordt af en toe gefilmd, ook tijdens de oefendonderdagen. Deze deel ik in de Whatsapp groep zodat je die altijd kunt terugkijken. Ook de opvoering voor de partners wordt gefilmd. Wil je helemaal niet gefilmd worden, dan kijken we naar een mogelijke oplossing, maar jou helemaal wegknippen gaat hem helaas niet worden.