Video Aspect Ratio: 4:1

12 weken Musical Clinic

Waar zang, drama en dans samenkomen...

12 weken Musical-Clinic

Waar zang, drama en dans samenkomen...

12 weken Musical-Clinic

Kinderen houden van nature van zingen en bewegen. Het is ontspanning en iets waar ze écht van genieten. Dus hoe heerlijk zou het zijn als ze dit kunnen ontwikkelen als nieuwe hobby.

Juf Daphne is al jaren Zang/Musical docente en zal de lessen op zich nemen. We gaan in een blok van 12 weken werken aan de verbreding van het talent van uw kind. Van de juiste toonhoogte houden tot de juiste expressie (drama) in gezicht toepassen, en uiteraard danspassen aanleren voor tijdens de liedjes.

De kinderen van deze Musical-Clinic zullen meedoen aan de shows van Dansstudio24 op 22-23 mei. Daar zullen ze 2 liedjes laten horen/zien. U zult verbaasd zijn hoeveel ze in 12 weken hebben geleerd!

              Kosten 100,-

dinsdagen

11/2 - 19/5

15:30

Musical-clinic begint over... 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Mikelah

Ik heb tijdens een activiteit van Dansstudio24 mogen ervaren wat Musical les inhoudt. En ik vond het super leuk en gezellig. En ik ga zeker mee doen met de Musical-Clinic

Aram

Ik vind musical les heel erg leuk, omdat je lekker creatief bezig kan zijn. Je doet namelijk niet alleen maar dansen maar ook aan zingen en acteren. 

Evy

Het is echt iets heel anders dan dansles. Juf Daphne geeft heel fijn les en het liedje die we moesten zingen was heel leuk!!

Veel gestelde vragen

Show's 22-23 mei 

 Dansstudio24 geeft eens per 2 jaar een grote show in De Pluk. Waar kostuums, groot licht, goede muziek, indrukwekkend film materiaal, dans-choreografieën en dit jaar ook zang te zien en beluisteren is. We zouden het leuk vinden als uw kind hier aan mee wilt doen. Zij/hij wordt wel bij alle verplichte dagen verwacht. Kaartjes voor deze show's kunt u ter zijner tijd kopen op de aangegeven plekken.

Vanaf groep 5-8

Van de kinderen word verwacht dat ze op redelijk niveau kunnen lezen. Vandaar dat we hebben gekozen voor deze leeftijdsgroep. Mocht uw kind een lees/leer-stoornis hebben maar wel graag op musical willen, geef dit dan aan bij de aanmelding van u kind. We zullen meedenken aan hoe we dit tóch leuk en mogelijk kunnen maken voor uw kind zodat hij of zij toch dit talent kan ontwikkelen!

Huiswerk? 

De kinderen krijgen huiswerk mee tijdens gedurende dit musical blok. Ze zullen A4 vellen ontvangen met liedjes die ze uit hun hoofd moeten leren. De muziek kunnen ze opzoeken op Youtube of wij sturen de linkjes hiervan naar u toe. Het doen van het huiswerk is van groot belang! Als kinderen de liedjes goed kennen groeit hun zelfvertrouwen en zal hun zangtalent ook beter tot uiting komen. 

Zijn er lessen in de vakantie's?

Nee, in de vakantie's zijn er geen lessen zodat u in die periode op vakantie kunt gaan of kunt genieten van een paar dagen rust van alle hobby en kind-verplichtingen!

Wat als we een keer niet kunnen?

Mocht uw kind onverhoopt een dinsdag niet kunnen, laat het me dan tijdig weten. Ik kan dan die les (gedeeltelijk) opnemen en naar u opsturen zodat uw kind thuis kunt oefenen. U kunt geen geld terugvragen als uw kind een keer niet aanwezig kan zijn. 

Hoe kan ik betalen? 

Als u uw kind via bovenstaande knop heeft opgegeven neem ik contact met u op. De betaling kunt u overmaken naar mijn zakelijke rekening onder vernoeming van de naam van uw kind en "Musical Clinic" of ik stuur u een Tikkie in via Whatsapp.