(Dans) clinics

Scholen • Bedrijven • Vrijgezellenfeesten • Heel Classes • Workshops

Programma's

Bedrijven en scholen beschikken vaak over budgetten voor speciale programma's. Vaak gesubsidieerd door de overheid.

In overleg met Dansstudio 24 kunnen er vaak hele leuke programma's worden opgezet, op maat gemaakt en helemaal toegespitst op uw wensen. 

Vraag naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk in combinatie met sport, spel en muziek en het is leuker dan u denkt!

Scholen

Dansstudio 24 heeft al veel programma's gedaan voor scholen. Zo zijn wij onderdeel geweest van het programma Welzijn West-Betuwe en verzorgden wij de B-fit lessen op verschillende scholen in de omgeving. Ook wordt Dansstudio 24 vaak gevraagd om gymlessen te verzorgen, mee te helpen met een eindejaarsviering van groep 8 of bij Sinterklaasintochten. Vraag naar onze mogelijkheden en ontdek de geweldige wereld van dans & muziek!

Volwassen clinics

Naast kinderen, houden wij ook van de grotere kinderen. Vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, privé dansles, High Heel Classes en Valentijn workshops, het kan allemaal bij Dansstudio 24! Gezien de privacy van de workshops en partijen heb ik zo goed mogelijk de sfeer van de lessen proberen neer te zetten. 

Musical lessen

Kinderen houden van nature van zingen, acteren en bewegen. Het is ontspanning en iets waar ze echt van genieten. Dus hoe heerlijk zou het zijn als ze dit kunnen verwerken en ontwikkelen in hun hobby. We bieden in 2020 voor kinderen vanaf groep 5 tot groep 8 musical lessen. Klik hier onder om de mogelijkheden te zien.

S. van Breukelen

Was erg leuk!! Leuk so om alle mannen te ontmoeten en het [4 weekse workshop] zo af te sluiten.

C. Hol

Ik baal dat het afgelopen is. Zo jammer!

V. Westbroek

Bedankt voor de super gezellige tijd. Leuke groep! Zou best na de zomervakantie weer een leuke dans willen doen.