arrow_drop_up arrow_drop_down

Danslessen voor kinderen

Jazz • Show • ADV • Peuterritmiek 

Dansles voor kids.

Spelenderwijs leren omgaan met je emoties én die van andere kindjes, je uitdrukken door middel van beweging, opgaan in de onschuld van muziek, motoriek aanleren, correcte lichamelijke houding ontwikkelen tijdens de groeijaren, het aanleren van danspasjes, balansoefeningen uitvoeren in spelvorm en optredes geven voor groot publiek...De danslessen voor de jongens en meisjes van Dansstudio 24 biedt het allemaal. 

Danslessen bij Dansstudio 24

Peuterritmiek

ADV

Jazz | Show

Peuterritmiek

Voor peuters de perfecte manier om zichzelf fysiek en muzikaal te ontwikkelen. De fantasie van de peuter wordt geprikkeld en de kinderen worden zich bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden. De lessen zijn rond een bepaald thema opgebouwd. De thema’s sluiten aan op de belevingswereld van de peuters. 

ADV

In deze groep wordt veel aandacht besteed aan de fysieke ontwikkeling, en muzikaliteit. Het dansgevoel, lichaamsbesef en ruimtegebruik wordt gestimuleerd. Dit alles wordt spelenderwijs gebracht aan de groep waar de kleuters, zowel jongens als meisjes, veel plezier aan zullen beleven.

Jazz | Show

In de jazz-show-groep bieden wij leerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met de diversiteit in dans. In verschillende blokken bieden wij de kinderen een andere dansstijl aan zoals bijvoorbeeld modern, jazz, show, streetdance of urban. Gedurende deze blokken leren zij de dansstijl kennen en een aantal bijbehorende technieken

Woensdag

10:15-11:00

Peuterritmiek

11:00-11:45

Peuterritmiek

14:15-15:00

ADV

15:00-16:00

Jazz-Show

16:00-17:00

Jazz-Show ll

17:00-18:00

Jazz-Show lll

Vrijdag

10:00-10:45

Peuterritmiek

15:30-16:15

ADV

16:15-17:15

Jazz-Show

Vraag een proefles aan

Keertje meedansen of gewoon kijken? Dat kan! 
Vul hier je gegevens in en we bellen je terug over een voorkeursdag, de juiste lesgroep en het tijdstip.

Chocolate Chip Cookie?